Poštovani posjetitelji manifestacije,

Ljubazno Vas molimo da odvojite vremena za sljedeće upute kako bi Vam posjet manifestaciji protekao na što sigurniji način.

Iako u nešto drugačijem obimu, sukladno preporukama i odlukama nadležnih tijela, publici će se predstaviti brojni programi na kojima je nužno pridržavati se preporučenih mjera.

Mjere se odnose na programe koji se održavaju u organizaciji i suorganizaciji Javne ustanove Pula Film Festival  te će biti istaknute na svakoj lokaciji. Primjenjuju se  preporuke koje se odnose na minimalni razmak, dezinfekciju ruku i nošenje zaštitne maske.

Molimo da na svakoj lokaciji provjerite preporučene mjere te da ih se pridržavate kako bi posjetitelji nesmetano mogli posjetiti manifestaciju.Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji:
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju stranice i korisničkog iskustva. Odluka o tome želite li dopustiti kolačiće ili ne je na Vama. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.